Tea tree essential oil, 10 ml

€7,00

Arbatmedžio eterinis aliejus. Teisinga sakyti, kad arbatmedžio aliejus yra eterinių aliejų pasaulio supergalia. Itin universalus ir populiarus tepant vietiškai ant odos ir jūsų sudėtyje. Arbatmedžio aliejus, gerai žinomas dėl savo unikalių savybių, suteikia ne tik funkcionalumo, bet ir malonaus gaivaus aromato. Jo universalumas reiškia, kad naudojamas jis valymo priemonėse, naminių gyvūnėlių priežiūrai, masažui ir, žinoma, odos valymo priemonėse. Pats vienas galingas ingredientas veiksmingai veikia probleminę, į spuogus linkusią odą. Dėl savo gebėjimo nuraminti galvos odą ir padėti sumažinti odos pleiskanojimą, jis yra populiarus plaukų priežiūros produktuose.

Kilmė: Australija arba Kinija.

Funkcionalumas: Neįtikėtinai universalus eterinis aliejus, naudojamas valymui, naminių gyvūnėlių priežiūrai, masažui ir odos / plaukų priežiūrai

Naudojimas

Galima naudoti valyti paviršiams, aromatinėms vonioms, masažuose (praskietsti su baziniu aliejumi) arba difuzuriuose. Tik išoriniam naudojimui. Saugotis, kad nepatekitų į akis.

Gal naudojimo būdų dar surašyti: Plaukų priežiūros priemonės pasigaminimas: į savo šampūną įpilkite 2 lašus arbatmedžio eterinio aliejaus. Naudokite vienkartiniam plovimui. Grindų valymui: Į kibirą šalto vandens įpilkite 6-10 lašų arbatmedžio eterinio aliejaus.

Sudėtis (INCI)

Melaleuca alternifolia leaf oil, *Limonene, *Natural consuuens of essential oils.